Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Zaklady Wojen Gildii

kortax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Dzis postanowilem sprawdzic mit o zakladach wojen gildii. wiec zaczynajmy!

Dziala to tak- Zeby obstawic jakas sume (max 1kk) trzeba miec ją w eq tzn jezeli chcemy obstawic 100k musimy je miec w eq i jest ono zabierane. Pozniej obstawiamy to sposobem (**bonus) i czekamy jezeli gildia na ktora postawilismy wygra dostajemy spowrotem 100k+100k wygranej a jezeli przegra to nie dostajemy nic.

A teraz najwazniejsze

**bonus:

czyli jak mamy to zrobic a wiec tak:

Nie obstawimy wojny kiedy jakas gildia wyzwie inna a ona nie przyjmie albo jak wojna sie rozpocznie. trzeba trafic w te kilka sek kiedy pisze ze wojna sie zaraz rozpocznie!!!

Hmm ale jak to zrobic. No bo przeciez na upartego i tak jest za malo czasu. I tu dochodzimy powoli do sposobu. Robimy po kolei tak

1. stajemy przy egzekutorze (najlepiej jak sa godziny szczytu i duzo wojen)

2. klikamy na niego i klikamy zaklad wojny gildii. I wtedy wyskakuje nam czasochlonna informacja o wygranych, podatkach itd

3. jak wyskoczy to okienko z informacja nie klikamy dalej tylko czekamy a na co???

4. a na takie okienka na gorze w ktorych pisze o tym co sie dzieje czyli:

4a. Wyskakuje na gorze : gildia x wyzwala gildie y na wojne( nie klikamy jeszcze)

4b. wyskakuje na gorze : wojna miedzy x a y rozpocznie sie za kilka minut ( WLASNIE TERAZ KLIKAMY DALEJ[dla przypomnienia przed kliknieciem jestes w pkt 3])

4c. w dalszym oknie mamy TRZEBA szybko kliknac jaka wojne wybieramy , pozniej na jaka gildie stawiamy i na koncu kasa.

5. czekamy polecam wbic na wojne zeby miec pewnosc kiedy sie kase dostanie a nie nie zauwazysz ze 100k dostales i bdziesz plakac pozniej ze nie dziala

CZYTAJ SYGNE :PP BDZIESZ WIEDZIAL CO DAC

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Fajny tutek tylko popraw tam trochę ortografię ;P

Leci +

Zbieram Plusy+++

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Super. Dzięki wielkie niby pierdola ale ja tego wczesniej nie ogranialem ;d plusik leci

.

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

odswiezam

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

hehe zrobiłem gildie na buffie i na surce i 3kontem shopem obstawiam wojny po 1kk łatwy zarovek wchodzee na wojne zabijam z raz szmana logam nim czekam na koniec wojny i mam 1kk na+

dzieki za tak łatwy zarobek

1378747514-U216092.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh sorki za odkopanie lecz dawno mnie nie bylo:D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@REFRESH

Opublikowano

Sposób 100% działa dziś zainwestowałem trochę kasy (nie powiem ile) a zarobiłem 33kk

Leci +

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

a moze dowolna cene obstawic?

bo np. mozna zrobic 2 postacie wbic nimi +40

dac wojne obstawic 100kk

wygra ta na ktora obstawisz i 200kk masz xDD

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...